ЗА НАС

“ВИКИНГ” ООД е българска фирма, създадена през 1989 г. с основна дейност търговия и сервиз на компютърна техника, асемблиране и продажба на компютърни системи, модули, периферни устройства, софтуер, компютърни компоненти, ноутбуци, офис техника, консумативи, видеонаблюдение, мрежово оборудване и зареждане на тонер-касети.

Компанията предлага цялостна гама от продукти и решения за складово стопанство, счетоводство, ТРЗ. Сервизният отдел извършва техническа и софтуерна поддръжка, гаранционен и извънгаранционен ремонт на преносими и настолни компютри, монитори и офис техника.

Във фирмата работят отлично подготвени сътрудници, които осьществяват сервизната и тьрговската и дейност. За 32 години на българския пазар „Викинг“ ООД е спечелила доверието на своите клиенти и партньори. Седалището на Фирмата е в гр.Стара Загора, бул.“Руски“ № 51, кьдето се помещават сервизът, магазинът и офисът на фирмата, разположени в собствена база. Сервизът разполага с 4 броя служебни автомобила за обслужване на своите клиенти в гр. Стара Загора и региона. Същият е оборудван с всичко необходимо за диагностика, контрол и ремонт на Електронно Изчислителна Техника.

Мотото на магазина е КОМПЮТРИ И ВСИЧКО ЗА ТЯХ. Основната ни цел е да предлагаме комплексно проектиране и реализация на проекти в областта на изчислителната и комуникационна техника , сервиз и доставка на Електронно Изчислителна Техника и консултантска дейност в областта на Информационните Технологии.

Към началото